

2020 Oregon State Fair 4-H Livestock Schedule

Wednesday, August 26

4:00 pm Livestock Superintendent Meeting, Livestock Barn

Thursday, August 27

9:00 am – 12: Noon Livestock Move In

Early or late arrivals are generally not acceptable; if special circumstances exist, members MUST have <u>advance permission</u> from the staff member in charge of State Fair Livestock

exhibits

12: NOON
All Livestock must be in place & Exhibitors Registered
3:00 pm
ALL Livestock Barn Orientation Meeting, Ring 4
5:00 pm
4-H Fiber Goat Show; (all classes, all ages) Ring 3

6:00 pm 4-H Pygmy Goat Show; (all classes, all ages) Ring 3 (followed by FFA) 6:00 pm Llama and Alpaca show (First of 2 sections) Ring 1 and 2; (followed by FFA)

Showmanship & Handlers

Friday, August 28

8:00 am 4-H Livestock Barn Meeting, Ring 4

8:30 am Market Goat Weigh-In 9:00 am Sheep Weigh-In

9:30 am FFA Dairy Goat Show, Breeding; followed by 4-H Dairy Goat Showmanship

(Approximately 11 am) Ring #4

9:30 am Steer Weigh In

10:00 am FFA Meat Goat Breeding, followed by: 4-H Meat Goat Showmanship

(Approximately 12:00 pm) Ring #3

12:00 pm Llama and Alpaca show: Pack and Obstacle Course; Ring 1 & 2 2:00 pm FFA Swine Showmanship, followed by: **4-H Swine, Showmanship**

(approximately 4 pm) Ring #4

5:00 pm 4-H Sheep Show, Showmanship, Ring #3; followed by FFA 5:30 pm 4-H Beef Cattle Show, Breeding, Ring #1; followed by FFA

Saturday, August 29

8:00 am 4-H Livestock Barn Meeting 9:00 am Market Hog Weigh-In

10:00 am 4-H Dairy Goat Show, Breeding; Ring #3; followed by FFA 10:00 am FFA Dairy Cattle Show; followed by: 4-H Dairy Cattle Show,

(Approximately 1 pm)

10:00 am 4-H Meat Goat, Breeding; Ring #4; followed by FFA

2:00 pm FFA Swine Show, Breeding; followed by **4-H Swine Breeding**, (Approximately 4 pm), Ring #4

3:30 pm 4-H Sheep Showmanship

4:00 pm FFA Beef Cattle, Breeding, followed by: 4-H Beef Showmanship, (At approx. 5:30 pm); Ring #1

7:30 pm 4-H/FFA Market Shows; Rings #3 and #4 (Hogs, Beef, Goats, Sheep)

Sunday, August 30

7:30 am Livestock Judging Registration 8:00 am Livestock Judging Contest begins 2:00 pm 4-H Master Showmanship Begins

Monday, August 31

8:00 am 4-H Livestock Barn Meeting

10:00 am11:30 am4-H Livestock Obstacle Course, Ring #34-H Livestock Dress Up Your Animal

12:30 pm 4-H Awards Ceremony, Ring #4; followed by staggered 4-H Livestock Move Out